MENU
sj

RIP Steve Jobs

Samsung Galaxy Note (VIDEO)

October 25, 2011 Comments (0) Views: 1181 Stiri

Webnetinfo – cea mai mare teapa

Acum 1 an de zile, trebuia sa-mi schimb gazduirea, si dupa multa cautare, si oferte primite, m-am incantat ca un fraier (altfel nu ma pot numi) ┬ám-am incantat la ce mi-au oferit webnetinfo. Imi dadea ‘jde giga de spatiu, multe domenii bla bla bla..

Singurul dezavantaj este doar ca PICA SERVERUL de 2-3 ori pe zi. Probabil baietii aia din apartament, mai sting calculatorul (ca server nu cred ca se poate numi) … sa faca economie. Ei spun ca ofera garantat 99.99 % uptime.. Dar dupa 1 luna de gazduire aveau deja 99.5% (cel putin asa minteau ei) , dar din simplul meu calcul, era undeva la 90% dupa 1 luna. TEAPA WEBNETINFO !

La protectia consumatorilor nu poti face reclamatie, pentru ca era contract intre 2 firme ! DA.. daca eu firma cumpar de la alta firma, n-am voie sa o reclam. Deh… legea romaneasca… Din nefericire pentru mine, unul din clientii mei a ramas pe serverul ala (nu si-au facut site-ul timp de un an) si de curand si-au facut site-ul.. si a trebuit sa le fac anumite lucrari.. dar surpriza.. cand sa le prezint site-ul.. Pica serverul. Nu-i nimic, au inteles, revin a 2a zi… Trebuia sa configurez adresele de email.. Pe la a 4a adresa de email.. SURPRIZA pica serverul.. TRAIASCA WEBNETINFO !

Prin urmare, gazduire in total de vreo 600 ron… pe apa sambetei. Dar nu-i nimic.. ei ofera calitate, fiabilitate, si profesionalism.

UPDATE !

Astazi 26.10.11 pana la ora 15:00 serverul a picat de 3 ori, iar in continuare nu reusesc sa mut gazduirea catre hostvision, deoarce pica serverul atat de des, inca nici macar sa mut 10 e-mailuri si 1 baza de date nu pot. HUOOOOOOOOO WEBNETINFO!!!!!!!!!!! SARLATANILOR ! Puneti calculatorul in priza ! si dupa aia aruncati-l pe fereastra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *