MENU
Sony-Vaio-L-Series-3D-All-In-One-PC

Sony Vaio L Series

sj

RIP Steve Jobs

September 1, 2011 Comments (1) Views: 1151 Stiri

Samsung Galaxy Note

Asa cum v-am promis, am revenit astazi cu marea lansare Samsung de la Berlin siiiiiiii… Samsung a lansat prima paleta de ping pong de 5.3 inch, Samsung GALAXY (bineinteles) Note. Sincer acum, daca prin absurd as avea acest telefon, cred ca si cea mai mare geanta ar fi prea mica pentru el. Dar lasand asta la o parte, ma gandesc la baieti, care in general isi tin telefonul in buzunar, unde pui un telefon de 5.3 inch? Stiu ca se vrea a fi un telefon-tableta, dar e exagerat si nu le inteleg complexul asta pentru marime. Ei scot telefoane din ce in ce mai mari.

Acesta are ca sistem de operare Android Gingerbread, display super AMOLED cu rezolutia de 1280×800, doua camere foto, una de 8MP si una de 2 MP, si procesor dual-core de 1.4GHz. Abia astept sa il vad lansat pe piata, sa vad standurile improvizate din magazine care sa il sustina.

Pe langa acest telefon, Samsung a mai lansat Galaxy Tab-ul de 7.7 inch (desi mai aveau una de 7… oricat m-as chinui, nu pot sa le inteleg strategia asta de a lansa atatea produse indentice in toate marimile existente) si inca cateva chestii mai putin interesante, ba un laptop, ba alt telefon, ba un aparat foto.

Mai jos gasiti filmuletul de prezentare al Galaxy Note si intreaga conferinta de la Berlin, asta in caz ca va plictisiti prea tare si nu aveti ce face timp de o ora si un sfert.

 

 

 

 

One Response to Samsung Galaxy Note

  1. maria says:

    suna interesant !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *