MENU
google_plus

Google +

November 8, 2011 Comments (0) Views: 1254 Review

Samsung Galaxy Note (review)

Recent, Samsung a lansat Galaxy Note, un telefon ce vrea sa inoveze piata si sa arate ca se poate si mai mult. Noul device se vrea a fi si o mini-tableta in acelasi timp si asta nu numai datorita dimensiunilor pe care le are (ecran de 5.3 inch, 146.9 x 83 x 9.7 mm) ci si datorita specificatiilor sale, destul de impresionante. Lansad noul smartphone hibrid, probabil ca Samsung doreste sa creeze o noua piata pe care se vor bate gigantii telefoanelor mobile.

 

Display

Ecranul este unul foarte mare, dar si unul foarte bun in acelasi timp, fiind un display HD Super AMOLED, de 5.3 inch, dupa cum am mai zis, si cu o rezolutie de 800 x 1280 pixeli. Fiind atat de mare, iti permite sa faci aproape tot ce ai dori sa faci pe un laptop sau pe o tableta, dar ecranul unui telefon te-ar fi incomodat.

Hardware

Galaxy Note are un procesor dual-core de 1.4 GHz, care cu siguranta se descurca mai mult decat perfect cu orice aplicatie instalata si de asemenea, beneficiaza de 1 GB RAM. Ca sistem de operare, device-ul are Andoid 2.3 Gingerbread. Memoria interna este de 16 sau 32 de GB, dar poate fi marita cu un card microSD de pana la 32 de GB.

Hibridul vine de asemena cu o camera principala de 8 MP si una secundara de 2 MP si filmeaza videoclipuri la 1080p. Speram sa vedem cateva exemple pentru a ne da seama cat de bine functioneaza acestea.

O chestie mai mult sau mai putin noua pe aces smartphone este stylus-ul, botezat S-Pen, cu un sistem foarte integrat in Android ce ii permite a avea foarte multe functii si iti da posibilitatea de a editate numeroase chestii cu el.

Recomand acest telefon-tableta tuturor celor care isi doresc mai mult de la un smartphone obisnuit si care poate nu dispun de un buget ce le-ar permite si un telefon performant si o tableta in acelasi timp. Desi e foarte mare, este destul de usor, iar marginile rotunjte specifice Samsung il fac simplu de folosit. Probabil nu il veti putea butona pe strada cu o singura mana, dar cu siguranta atunci cand il veti butona, veti face extrem de multe chestii utile cu el.

 

 

 


Sponsorizat de Samsung GALAXY Note

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *