MENU

Ce poti face in Apple Store (VIDEO)

Genius_meme_There_I_Fixed_It-s1280x985-333786-580

Samsung being Samsung again

August 8, 2011 Comments (3) Views: 1377 Divertisment

PR-ul de la Sony are 5 ani

Vedeti mai jos de ce…

3 Responses to PR-ul de la Sony are 5 ani

 1. Gigel says:

  In primul rand, publicul tinta sunt chinezi sau japonezi ( nu-mi dau seama). In al doilea rand, trebuie sa intelegi contextul cultural ca sa poti sa-ti dai cu parerea. Aceasta metoda ar fi starnit rasete intr-o tara ca Romania, dar, probabil in alte tari nu. PR se bazeaza pe grup tinta. Intotdeauna, mesajul trebuie construit pe baza caracteristicilor publicului tinta.
  Ma bucur sa vad romani care-si dau cu parerea. Si atat. Mai mult nu fac :)
  Pe youtube, videoclipul este viral.
  Cel mai probabil, l-ai vazut in emisiunea lui Ray William Jay si te-ai luat dupa el. Get your own opinions!

  • cetateanul turmentat says:

   Draga Gigel, pe cuvant de onoare ca nu iti inteleg frustrarile atata timp cat tu nu esti in stare sa faci diferenta intre cultura japoneza si cea chineza, care sunt au fost si vor fi doua culturi incomparabil foarte diferite. Daca tu ii bagi in aceeasi oala doar din cauza ca se aseamana ca fizionomie, dai dovada de incultura si rasism in acelasi timp. Asa ca cel care nu intelege “contextul cultural” si isi da cu parerea in cazul de fata esti cam… tu. Ca sa dormi linistit la noapte, simplul fapt ca acest post are un titlu ironic nu se incadreaza la “dat cu parerea”, a vrut sa fie doar un titlu amuzant, la un videoclip la fel de amuzant. Daca ai citi mai multe postari de pe acest site, ai vedea ca abordeaza oarecum mai sarcastic lumea high-tech si este doar o strategie de marketing. Si atat. Mai mult nu face. Si daca tot te deranjeaza atat de mult acest lucru, ai putea sa vezi ca pe youtube videoclipul se numeste Android on crack, deci autorii acestui post au fost chiar draguti. Si daca nici acum nu esti multumit, te invit sa faci o plangere la Consiliul pentru cobaterea discriminarii ca cei de pe gadeget101 isi bat joc de cultura japoneza/chineza sau care mai vrei tu. Apropo, povestea se intampla in Taiwan. Mai ramane sa vorbim altadata si despre PR, ca vad ca nici aici nu ai inteles cum sta treaba. xoxo

 2. Gigel says:

  Draga cetateanule, cand aberezi, te rog sa o faci cu mai multa gratie.
  “Daca tu ii bagi in aceeasi oala doar din cauza ca se aseamana ca fizionomie, dai dovada de incultura si rasism in acelasi timp.” =)) Ha ha! Se pare ca IQ-ul tau este cu mult sub nivelul marii ( care apropo, este 0).
  Care este strategia de marketing? Postezi o data pe luna si atunci “articolul” este praf? Grozava strategie? Cum de nu s-au gandit si altii la ea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *